Sahlströmsgårdens Dag

söndagen den 2 september 2018 kl. 13-17

  • Ylva Storm (skulptör) och Hans Olsson (konstnär) ställer ut på loftet.
  • Underhållning av Göran Samuelsson, Bengt Berg, Roger Eriksson m.fl.
  • Nya årsboken släpps och dragning i medlemslotteriet.
  • Rolf Swens visar fruktträdsbeskärning och Birgitta Hedin visar trädgårdsörter.
  • Vävning och slöjd visas mm.
  • Lunch och kaffeservering!

Varmt välkommen!


En gång om året arrangerar vänföreningen en speciell aktivitetsdag på Sahlströmsgården. Detta är en aktivitetsdag med ett digert program, levande utställningar, musik, hantverk och massor av besökare. Vi bjuder in konstnärer och konsthantverkare från när och fjärran. Alla som ställer ut är närvarande för att visa och berätta om sin konst. Sahlströmsgårdens Dag är en aktivitetsdag då mycket händer på gården, och arrangemangen lockar alltid storpublik.