Sahlströmsgårdens Dag

En gång om året arrangerar vänföreningen en speciell aktivitetsdag på Sahlströmsgården. Denna dag infaller normalt sista söndagen i augusti eller första söndagen i september. Detta är en aktivitetsdag med ett digert program, levande utställningar, musik, hantverk och massor av besökare. Denna dag bjuder vänföreningen in konstnärer och konsthantverkare från när och fjärran. Alla som ställer ut är närvarande för att visa och berätta om sin konst. Sahlströmsgårdens Dag är en aktivitetsdag då mycket händer på gården och arrangemanget lockar alltid storpublik.

Nu vill vi säga ett varmt TACK till alla medverkande och alla besökare för årets dag, som inföll söndagen den 1 september.

Under dagen hade vi boksläpp för 2019 års årsbok. Medlemmar kan nu hämta sin bok på gården fram till den 1 oktober. Därefter skickar vi ut den per post. Hämta gärna boken på gården, så sparar vi portokostnader.

Vi hade också dragning på vårt stora medlemslotteri. Här är vinnarna:

1   Anki Thornström Torsby
2  Marianne von Post  Lidingö
3  Bo Sonnsjö  Ö Ämtervik
4  Karin Jacobsson Sollentuna
5  Yrjöö Häkkinen  Sandared
6  Lena Börjesson  Torsby
7  Cecilie Ståhlberg  Torsby
8  Karl Axel Hjerdt  Karlstad
9  Margareta Staafgård  Göteborg
10 Lars Bertil Svensson  Uppsala
11  Gun Bergman  Karlstad
12  Isabella Östlund  Torsby
13  Kerstin Söderman  Torsby

Alla vinster skall vara avhämtade senast den 1 nov 2019. Kvarlämnade vinster tillfaller föreningen.

 

One Comment

  1. En gång om året arrangerar vi en speciell aktivitetsdagmed ett ett digert program. Denna dag infaller normalt sista söndagen i augusti. Levande utställningar, musik, hantverk och massor av besökare.

Comments are closed.