Sahlströmsgårdens Dag

En gång om året arrangerar vänföreningen en speciell aktivitetsdag på Sahlströmsgården. Denna dag infaller normalt sista söndagen i augusti eller första söndagen i september. Detta är en aktivitetsdag med ett digert program, levande utställningar, musik, hantverk och massor av besökare. Denna dag bjuder vänföreningen in konstnärer och konsthantverkare från när och fjärran. Alla som ställer ut är närvarande för att visa och berätta om sin konst. Sahlströmsgårdens Dag är en aktivitetsdag då mycket händer på gården och arrangemanget lockar alltid storpublik.

Årets upplaga av Sahlströmsgårdens Dag skulle ha ägt rum söndagen den 6 september. Tyvärr måste vi meddela att detta arrangemang inte kommer att genomföras i år p.g.a. rådande pandemi.

Dock kommer dragningen av vårt medlemslotter att ske denna dag (kl 16) och den kommer att sändas live via Sahlströmsgårdens facebook-sida. 
Det blir också möjlighet för medlemmar att hämta 2020 års årsbok lördag 5/9 kl 12-16 eller söndag 6/9 kl 12-16.
Därefter kan medlemmar hämta sin bok på gården fram till den 1 oktober. Därefter skickar vi ut den per post. Hämta gärna boken på gården, så sparar vi portokostnader.

Hälsningar
Curt Engström /ordf/

 

One Comment

  1. En gång om året arrangerar vi en speciell aktivitetsdagmed ett ett digert program. Denna dag infaller normalt sista söndagen i augusti. Levande utställningar, musik, hantverk och massor av besökare.

Comments are closed.