Sahlströmsgårdens Dag

En gång om året arrangerar vänföreningen en speciell aktivitetsdag på Sahlströmsgården. Denna dag infaller normalt sista söndagen i augusti eller första söndagen i september. Detta är en aktivitetsdag med ett digert program, levande utställningar, musik, hantverk och massor av besökare. Denna dag bjuder vänföreningen in konstnärer och konsthantverkare från när och fjärran. Alla som ställer ut är närvarande för att visa och berätta om sin konst. Sahlströmsgårdens Dag är en aktivitetsdag då mycket händer på gården och arrangemanget lockar alltid storpublik.

Sahlströmsgårdens Dag ägde rum söndagen den 5 september 

En mycket lyckad dag. Fint väder, mycket folk och en härlig stämning!
Vi vill nu säga ett varmt tack till alla medverkande och till våra besökare. Tillsammans gjorde vi denna dag till en fin upplevelse.
Vänföreningens årsbok för 2021 kan nu avhämtas på gården fram till den 1 oktober. Därefter skickar vi ut den per post. Hämta gärna boken på gården, så sparar vi portokostnader.

Hälsningar
Curt Engström /ordf/

 

One Comment

  1. En gång om året arrangerar vi en speciell aktivitetsdagmed ett ett digert program. Denna dag infaller normalt sista söndagen i augusti. Levande utställningar, musik, hantverk och massor av besökare.

Comments are closed.