Välkommen till vår Facebooksida

Här kan Ni följa vad som händer på föreningens Facebooksida, även om ni själva inte har eller använder Facebook.

Sahlströmsgårdens Vänner

Föreningen Sahlströmsgårdens Vänner bildades år 2007. Föreningen startades av några ”eldsjälar” och har idag över 800 medlemmar. Vänföreningens syfte är att sprida kunskap om Sahlströmsgården och dess kulturskatter, och att berätta om de konstnärer som bott och verkat på gården. Genom föreningens arbete vill vi också spegla den verksamhet som gården bedriver idag.
2018-06-20 22:14
Tittar efter blommor att plocka i morgon tidigt...
Klockan 10 ses vi på Sahlströmsgården och binder kransar till midsommarstången
Sahlströmsgårdens Vänner2018-02-06 21:17
ÅRSMÖTE

På söndag, den 11 februari – klockan 16.00, håller föreningen Sahlströmsgårdens Vänner sitt ordinarie årsmöte – givetvis på Sahlströmsgården (Höloftet).
Efter årsmötet serveras soppa i matsalen, samt någon underhållande överraskning.

Såväl medlemmar som övriga intresserade (blivande medlemmar) hälsas varmt välkomna!

(Bilden visar Sahlströmsgårdens vedeldade bastu, en kylig morgon för ett par veckor sedan.)
Sahlströmsgårdens Vänner har lagt till 10 nya foton.2017-10-01 22:02
I Stalleriet på Sahlströmsgården visas just nu en fin utställning av 3:e-klassare i Torsby.
Vernissagedagen (30/9) sjöng eleverna tre sånger som illustrerade årets tema Frihet – Enighet – Kärlek.
Inne i Stalleriet hänger elevernas arbeten, gjorda på gården och i en mellanperiod i skolan.
Vernissagedagen bjöd också på mumsigt fika i ”AteljeCafé”, där försäljningen sköttes av Sahlströmsgårdens Vänner.

Den fina utställningen hänger t. o. m. torsdag 5 oktober.
GÅ OCH SE DEN!
2017-09-04 09:50
Tack för en fantastisk dag i går på Sahlströmsgården 3 september med fantastiskt väder oxå!
2017-09-02 13:04
Vi önskar er en fantastiskt dag
Sahlströmsgårdens Vänner har lagt till 2 nya foton.2017-09-01 22:30
Nu är vi på gång – da´n före da´n före Sahlströmsgårdens Dag!

Föreningen Sahlströmsgårdens Vänner, som nu har verkat i tio år, arrangerar årets årliga aktivitetsdag på Sahlströmsgården i Utterbyn, nu på söndag den 3 september.
Vi har beställt vackert väder, men för alla eventualiteter har vi idag rest tält för både musikprogram och uteservering.

Dagens program presenteras här i nedanstående annons.

Varmt välkomna!