Välkommen till vår Facebooksida

Här kan Ni följa vad som händer på föreningens Facebooksida, även om ni själva inte har eller använder Facebook.

Sahlströmsgårdens Vänner

Föreningen Sahlströmsgårdens Vänner bildades år 2007. Föreningen startades av några ”eldsjälar” och har idag över 800 medlemmar. Vänföreningens syfte är att sprida kunskap om Sahlströmsgården och dess kulturskatter, och att berätta om de konstnärer som bott och verkat på gården. Genom föreningens arbete vill vi också spegla den verksamhet som gården bedriver idag.

Sahlströmsgårdens Vänner har lagt till 10 nya foton.2017-10-01 22:02

I Stalleriet på Sahlströmsgården visas just nu en fin utställning av 3:e-klassare i Torsby.
Vernissagedagen (30/9) sjöng eleverna tre sånger som illustrerade årets tema Frihet – Enighet – Kärlek.
Inne i Stalleriet hänger elevernas arbeten, gjorda på gården och i en mellanperiod i skolan.
Vernissagedagen bjöd också på mumsigt fika i ”AteljeCafé”, där försäljningen sköttes av Sahlströmsgårdens Vänner.

Den fina utställningen hänger t. o. m. torsdag 5 oktober.
GÅ OCH SE DEN!

Sonja Amneteg

Sonja Amneteg2017-09-04 09:50

Tack för en fantastisk dag i går på Sahlströmsgården 3 september med fantastiskt väder oxå!

Geert Kuipers

Geert Kuipers2017-09-02 13:04

Vi önskar er en fantastiskt dag

Sahlströmsgårdens Vänner har lagt till 2 nya foton.2017-09-01 22:30

Nu är vi på gång – da´n före da´n före Sahlströmsgårdens Dag!

Föreningen Sahlströmsgårdens Vänner, som nu har verkat i tio år, arrangerar årets årliga aktivitetsdag på Sahlströmsgården i Utterbyn, nu på söndag den 3 september.
Vi har beställt vackert väder, men för alla eventualiteter har vi idag rest tält för både musikprogram och uteservering.

Dagens program presenteras här i nedanstående annons.

Varmt välkomna!

Ragnhild Ejdervall

Ragnhild Ejdervall2017-04-07 13:42

Oscar Stjerne tar "finkragen" på söndag till Sahlströmsgården.